Om Blogchain.dk

Mit navn er Simon Ousager og jeg arbejder til dagligt med blockchains både som konsulent, underviser og iværksætter.

Blogchain.dk er startet for at samle konklusionerne af de mange samtaler og tanker jeg har i forbindelse med mit arbejde og videreformidle dem så andre også kan få glæde af dem.

Til dagligt sidder jeg i den nyopstartede Copenhagen Fintech Hub på Christianshavn, der ud over at huse nogle af de mest interessante fintech startup også gør at jeg deler kontor med nogle af danmarks dygtigste blockchain entreprenører.
Meget af indholdet på bloggen kan i høj grad tilskrives mine oftest lange og yderst spændende forkost-diskussioner med disse personer.

Jeg er medstifter af startup virksomheden Colorfly hvor jeg sammen med to andre skarpe blockchain-hjerner arbejder på et billetsystem der ved hjælpe af blockchains tillader direkte og sikkert videresalg og køb af f.eks. koncertbilletter.
Derudover har jeg min egen konsulent virksomhed Paradigm Consult hvor jeg afholder blockchain konferencer, foredrag og workshops.

Kontakt:

Simon Ousager
simon@paradigmconsult.dk
+45 25138382
LinkedIn Simon Ousager
T
witter @SimonOusager