Hvad skal vi bruge Blockchain til – Information.dk

Den 22. Juni havde jeg fornøjelsen af at skyde arrangementet “Blockchain på Borgen” i gang foran bl.a. folketingsmedlemmer, journalister, embedsmænd, interesseorganisationer og sågar en enkelt storsmilende repræsentant fra de tidlige 90’eres originale cypherpunk mailliste.

Som selvudnævnt ekspert indenfor et abstrakt og temmelig kompliceret emne er det ofte svært at vide hvor meget mit publikum rent faktisk forstår af det jeg siger. Det er derfor en stor fornøjelse at se både mine egne og andres pointer gengivet så præcist som Sebastian Gjerding gør i denne artikel på Information.dk.

Artiklen er indtil videre den bedst skrevne blockchain artikel/forklaring jeg har læst på dansk og kan kraftigt anbefales hvis du ønsker en god og let forståelig introduktion til potentialet i blockchain teknologien.

(også selvom jeg er ret sikker på jeg kaldte CPH Fintech Hub for en en blanding af »Jakkesæt, pizzaer, dåseøl og en lille snert af revolution«.)

Udgivet af

Simon Ousager

Redaktør på Blogchain.dk og ejer af konsulent virksomheden Paradigm Consult